2. lokakuuta 2014

Luokanopettajaksi!


Luokanopettajaksi!^_^



Musta siis pitäs tulla OPETTAJA! WOU! Toisin sanoen luokanopettaja..Tää on hyvä ala!
Open kysyessä toiveammattia en ois osannu sanoa kyllä tätä. Mut mä tykkään!!


https://www.youtube.com/watch?v=rb1E3p-ldP8

Oon kyl aina osannu arvostaa omia opettajia tän 12 vuoden opiskelun aikana. Olihan mulla iha mielettömän hyvät opet lukiossa, ylä- ja ala-asteella!




Perhe:





Meillä sanotaan vitsinä: “meidän perheestä tulee joko opettajia tai teologeja”:D...Noo jokaisella on omat polkunsa,
Ja onhan mulla ollu roolimallina (kaikkien muiden ohella) luokanopettajaksi nyt kesällä valmistunut velipoika Mikko ja lehtori/rehtori Kalle-isä.
mutta musta nämä ammatit kertoo hyvästä ja vakaasta kasvatuksesta. Ainahan me sisarukset opetetaan sekä opitaan toisiltamme, joka päivä.





Minä,Aino,Maija,Unni,Äiti:)






TSEKKAA TÄÄ VIDEO<3


          




Kaverit:

Tiimin pojat Jesse,Mikko,Joona,Lauri!
















Selvensin viime viikonloppuna kavereille et mikä ope musta sit oikeen tulee. Joku tähdens mun dialogia/saarnaa “tuleeks susta siis opettaja?”...”mmm..joo”..Sillon mä itekki sen älysin, ope. Ehkä se kavereiden sanomana(eli niiden joiden kaa on istuttu pulpeteissa vuosia) valaisi itellekki mihin ammattiin sitä tähdätään.
Sitte on sellane jännä juttu et Ylivieskan kavereista tuntuu et tosi moni tähtää tulevaisuudessa...on musiikinopettajia,matikan,fysiikan,enkun,uskonnon ja sit meitä luokanopettajia. Se varmasti kertoo hyvistä, ystävällisistä, ymmärtäväisistä,monipuolisista ja suvaitsevista kaveripiireistä mitä meillä Ykassa on! ....Siistiä:)!! 

Ja vois vielä mainita isostoiminnan ja tiimin tosi positiivisista vaikutuksista=)..Siel opittiin ihmisistä,tunteista,rauhoittamaan,heittäytymään, esiintymään,laulamaa, leikkimään ja suunnittelemaan. On kyl ollu tosi kova sana osata heittää joku tutustumisleikki tai lämmittelyleikki Törmälästä ku tilanne vaatii!

Tekno 2014:



























Täs on meidän iha uskomaton luokka! Kaikki nää on sellasii ilosii, pirteitä, sosiaalisia, rohkeita, erilaisia, hauskoja, vauhdikkaita ja...no...teknoja:D Hyviä kavereita!
Tekno-opiskelijoilla on sellane superhyvä fiilis keskenään...tämän lyhyen opiskeluajan aikana on tullu monet monet uudet kasvot tutuiksi. Näiltä kokeneilta opiskelijoilta on tosi pieni kynnys kysyy neuvoa...ja se on kyllä auttanut sisäistämään tätä y.opistoelämää paljon. Mainitaan vielä meidän tuutorit ja oma ope samaan satsiin! :)






minusta tulee kans kitaristi;) spesiaalina "peppi pitkätossu" ja "lentäjän poika"
tai iha mitä vaan missä on D,Em ja A7 tai jopa G!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti